Επιλογή Γλώσσας

Greek  English  

Κατασκευαστές

Δωροεπιταγή Συχνές Ερωτήσεις

Εξαργυρώνοντας Δωροεπιταγές

Εάν λάβετε ένα Δωροεπιταγή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα περιέχει λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος σας έστειλε το Δωροεπιταγή, και πιθανώς ένα μικρό μήνυμα από αυτούς. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα περιέχει επίσης το Δωροεπιταγή Κωδικό Κουπονιού/Δωροεπιταγής. Πιθανώς είναι καλή ιδέα να εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα για μελλοντική αναφορά. Μπορείτε τώρα να εξαργυρώσετε το Δωροεπιταγή με δύο τρόπους.

1. Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που περιέχεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα για αυτό το συγκεκριμένο σκοπό. Αυτό θα σας μεταφέρει στη σελίδα εξαργύρωσης του Δωροεπιταγή . Έπειτα θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, προτού το Δωροεπιταγή επικυρωθεί και τοποθετηθεί στον λογαριασμό Δωροεπιταγή και είναι έτοιμο να το ξοδέψετε ή να το κάνετε ότι θέλετε.

2. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του ταμείου, στην ίδια σελίδα όπου επιλέγετε μέθοδο πληρωμής θα υπάρχει ένα πεδίο για να εισάγετε το Κωδικό Κουπονιού/Δωροεπιταγής. Εισάγετε το Κωδικό Κουπονιού/Δωροεπιταγής εκεί, και κάντε κλικ στο κουμπί Εξαργύρωση. Ο κωδικός θα επικυρωθεί και το ποσό θα προστεθεί στον λογαριασμό Δωροεπιταγή . Μπορείτε έπειτα να χρησιμοποιήσετε αυτό το ποσό για να αγοράσετε οποιοδήποτε είδος από το καταστημά μας
Πίσω

Παρακαλούμε εισάγετε τον κωδικό εξαργύρωσης του Δωροεπιταγή :
Designed & Hosted by Dynamic Promotion - www.4website.gr