Modellsport Contact

Κατασκευαστές

Τηλεκατευθυνόμενα - RC

Τηλεκατευθυνόμενα Αυτοκίνητα - RC Cars Model Shop

Drones - Drone Shop

Traxxas rc cars

Τηλεκατευθυνόμενα σκάφη - rc boats

Τηλεκατευθυνόμενα Αυτοκίνητα - RC Cars

Όροι χρήσης


Αγορά Τηλεκατευθυνόμενων Μοντέλων

Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημία, συντριβή ή/και απώλεια μοντέλων, μηχανών, εξαρτημάτων, κ.λπ. που υφίστανται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας ενός ραδιο-ελεγχόμενου μοντέλου. Ο χειριστής πριν απο κάθε χρήση ενός μοντέλου είναι υπεύθυνος να κάνει τους απαραίτητους - απαιτούμενους ελέγχους σε κοντινή αλλά και μακρινή απόσταση (κι όπως αυτά πολλές φορές περιγράφονται απο τα αντίστοιχα σωματεία - φορείς - νομοθεσία) για να διαπιστώσει τυχόν αποτυχία του μοντέλου ή του εξοπλσμού του. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πολύ δύσκολο ή αδύνατο να καθοριστεί εάν η ζημία συντριβής οφειλόταν πραγματικά σε αποτυχία εξοπλισμού ή στο λάθος χειριστών. Επιστροφές δεν θα γίνουν δεκτές εφόσον το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί ή έχει ανοιχθεί η συσκευασία του.

Αδεια χρήσης
Η άδεια να χρησιμοποιεί ο χρήστης τα στοιχεία είναι αυστηρά προσωπική και αποκλειστική, και διέπεται από τους όρους που παρατίθενται στην παρούσα. Επιτρέπεται μόνο η προσωπική χρήση των στοιχείων και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να εκμεταλλευθεί κάποιος για οποιονδήποτε σκοπό πλην της προσωπικής του χρήσης καθ οιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό ή άλλο) τα στοιχεία, όπως ενδεικτικά να τα αναδημοσιεύσει ολικά, μερικά, περιληπτικά, διασκευάζοντας ή παραφράζοντάς τα, και να δημιουργεί παράγωγα έργα τα οποία θα βασίζονται ολικά ή μερικά σε αυτά, με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που ρητά καθορίζεται εδώ ή/και από τη νομοθεσία, χωρίς την προηγούμενη ρητή άδεια του δικαιούχου.
Αυτές οι ιστοσελίδες αποτελούν το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα modellsport.gr. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του modellsport.gr - εταιρείας Intronic και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του modellsport.gr - εταιρείας Intronic ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.


Ευθύνη προς αποζημίωση
Τα στοιχεία έχουν καθαρά συμβουλευτικό και ενημερωτικό χαρακτήρα και σκοπό, ανανεώνονται δε και τροποποιούνται συνεχώς. Η δικαιούχος των στοιχείων δεν έχει σε καμία περίπτωση ευθύνη για αποζημίωση ή και επανόρθωση της οποιασδήποτε άμεσης ή έμμεσης απώλειας και θετικής ή αποθετικής ζημίας, ακόμη και μελλοντικής. Οι φωτογραφίες των προϊόντων που ενφανίζονται είναι όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικές αλλά υπάρχει περίπτωση να υπάρξει μικρή διαφορά ανάμεσα στην απεικονιζόμενη εικόνα και το προϊόν.

Σύνδεση με άλλες ηλεκτρονικές διευθύνσεις
Η ιστοσελίδα παρέχει απευθείας πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες ή/και ηλεκτρονικές διευθύνσεις, στο περιεχόμενο των οποίων η δικαιούχος δεν δύναται να παρέμβει και ως εκ τούτου, φυσικά, δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, ούτε παρέχει καμία απολύτως εγγύηση για το περιεχόμενό τους.

Προσωπικά δεδομένα
Η δικαιούχος δεσμεύεται ότι θα χρησιμοποιεί τυχόν προσωπικά δεδομένα που οικειοθελώς οι χρήστες θα χορηγούν σε αυτήν κατά τρόπο σύννομο με την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει στους χρήστες ή προκειμένου να διαπιστώσει τις ανάγκες, επιθυμίες και προσδοκίες αυτών.

Χρόνος αποστολής δεμάτων
Ο χρόνος αποστολής των δεμάτων, κυμαίνεται απο 1 εως 6 εργάσιμες ημέρες απο την ημερομηνία της παραγγελίας και είναι ανάλογος της επιλεγμένης μεθόθου αποστολής. Η αποστολή των δεμάτων είναι απολύτως ασφαλής και παραδίδονται συστημένα όταν επιλεχτεί σαν μέθοδος αποστολής Γενική Ταχυδρομική.
ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (1 -2 εργάσιμες μέρες εφόσον η παραγγελία γίνει πριν τις 14:30, έως 3 εργάσιμες ημέρες απο τη μέρα της παραγγελίας αν γίνει Σάββατο)

ΠΡΟΣΟΧΗ
Πάντα παρατηρούνται καθυστερήσεις στις παραδόσεις δεμάτων κατά την εορταστική περίοδο
Οι παραγγελίες του Σαββάτου στέλνονται από Δευτέρα


Επιστροφές
Ευχαρίστως να παραλάβουμε τα προϊόντα τα οποία δεν σας άφησαν ικανοποιημένους εντός 14 ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής (ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΛΑΤΗ). Επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση με το κουτί του ακριβώς όπως το παραλάβατε,μαζί με την απόδειξη. Δέματα που μας επιστρέφονται σε κακή κατάσταση η προϊόντα τα οποία δεν λειτουργούν απο κακομεταχείριση δεν θα γίνονται δεκτά. Επίσης θα γινονται δεκτές αλλαγές που αφορούν ηλεκτρονικό εξοπλισμό στην περίπτωση που με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.) Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές προϊόντων που δεν μπορούμε να ελένξουμε αν έχουν χρησιμοποιηθεί. Στις επιστροφές που γίνονται δεκτές σας επιστρέφονται τα χρήματα άμεσα κατόπιν τηλεφωνικής συνενόησης για τον τρόπο επιστροφής τους.

Εγγυήσεις
Το κατάστημά μας δίνει εγγύηση καλής λειτουργίας κατά τη παραλαβή. Οι εγγυήσεις των προϊόντων προέρχονται απο τους κατασκευαστές - προμηθευτές - αντιπροσώπους και είναι διαφορετικές για κάθε προϊόν. Τα προϊόντα που στέλνουμε δοκιμάζονται για τη καλή λειτουργία τους πριν την αποστολή.

Γενικοί Όροι
Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημία, συντριβή ή/και απώλεια μοντέλων, μηχανών, εξαρτημάτων, κ.λπ. που υφίστανται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας ενός ραδιο-ελεγχόμενου μοντέλου, καθώς και από κακή ή ελλιπή συντήρησή τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πολύ δύσκολο ή αδύνατο να καθοριστεί εάν η ζημία οφειλόταν πραγματικά σε αποτυχία εξοπλισμού ή στο λάθος χειριστών. Μοντέλα με σκουριά - "σκασμένες" μπαταρίες που ταυτόχρονα έχουν καμένα speed controls και μοτέρ φανερώνουν κακή χρήση κι ελλιπή συντήρηση. Επιστροφές δεν θα γίνουν δεκτές εφόσον το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί ή έχει ανοιχθεί η συσκευασία του.

 

Πίσω