Πληροφορίες Αποστολής Δεμάτων

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κόστος εξαρτάται από το βάρος της παραγγελίας και την απόσταση μεταφοράς.
Η παραλαβή απο το καταστημά μας δεν έχει καμία επιβάρυνση.

Οσο αφορά τα μεγάλα δέματα (πχ Αεροπλάνα) που αποστέλνονται με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ/EMS - Γενική Ταχυδρομική - ACS το βάρος που αναγράφεται στα αντίστοιχα προϊόντα είναι πάντα μεγαλύτερο του πραγματικού και ο υπολογισμός γίνεται με βάση τον όγκο και σύμφωνα με τις οδηγίες των Ταχυμεταφορών :
Ογκομετρικό Βάρος = Μήκος * Πλάτος * Ύψος / 5000

Μόλις στείλετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης Το μήνυμα σημαίνει ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί και θα εκτελεσθεί. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί τυχόν πρόβλημα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Υπάρχει η δυνατότητα τα δέματα να αποσταλούν ασφαλισμένα με απλό ταχυδρομείο με extra χρέωση που είναι της τάξεως των 2 - 3ευρώ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ευχαρίστως να παραλάβουμε τα προϊόντα τα οποία δεν σας άφησαν ικανοποιημένους εντός μίας (1) εβδομάδος απο την ημερομηνία παραλαβής (ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ). Επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση με το κουτί του ακριβώς όπως το παραλάβατε. Δέματα που μας επιστρέφονται σε κακή κατάσταση η προϊόντα τα οποία δεν λειτουργούν απο κακομεταχείριση δεν θα γίνονται δεκτά. Επίσης θα γινονται δεκτές αλλαγές που αφορούν ηλεκτρονικό εξοπλισμό στην περίπτωση που με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.) Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές προϊόντων που δεν μπορούμε να ελένξουμε αν έχουν χρησιμοποιηθεί. Στις επιστροφές που γίνονται δεκτές σας επιστρέφονται τα χρήματα άμεσα κατόπιν τηλεφωνικής συνενόησης για τον τρόπο επιστροφής τους.

Σε περίπτωση παραγγελίας με κάρτα ή paypal και λάθος δήλωσης ή ελλιπών στοιχείων από τον πελάτη, με αποτέλεσμα την επιστροφή του δέματος, η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη. Όλες οι παραγγελίες με αντικαταβολή ελέγχονται - επιβεβαιώνονται τηλεφωνικά.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Σαν βασική μέθοδος αποστολής είναι οι ταχυμεταφορές - Γενική Ταχυδρομική, Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ/EMS - ACS εκτός από περιπτώσεις που αυτό είναι αδύνατο.
Γενικά υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής:

  • Με ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ - ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ - ACS (1 έως 3 εργάσιμες ημέρες απο τη μέρα της παραγγελίας)
  • Με ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (από 3 εώς 6 εργάσιμες ημέρες)
  • Με Πρακτορείο στην περίπτωση που είναι αδύνατη η μεταφορά με τις δύο προηγούμενες μεθόθους ή όταν ζητηθεί.

Ενδεικτικές Τιμές Μεταφορικών

Απλό Ταχυδρομείο
Κόστος 4.90 Ευρώ - Παράδοση από 3 ως 6 εργάσιμες ημέρες (για οποιαδήποτε συσκευασία).
Αν επιλέξετε σαν μέθοδο αποστολής το Απλό Ταχυδρομείο μπορεί να σας ζητηθεί κατάθεση χρημάτων στη τράπεζα. Σε κάποιες περιπτωσεις δεν μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή παρά μόνο με Πιστωτική Κάρτα ή Paypal ή Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ/EMS - ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ - ACS (Παράδοση σε μία ή δύο εργάσιμες)
Για Αττική/Επαρχία - Κιλά/Κόστος :
2 Κιλά - Κόστος : 3.00 Euro
+0.80 Euro για κάθε επιπλέον κιλό

Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ/EMS - ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ - ACS (Παράδοση σε μία ή δύο εργάσιμες)
Νησιά/Δυσπρόσιτα - Κιλά/Κόστος :
2 Κιλά - Κόστος : 3.00 Euro
+1.00 Euro για κάθε επιπλέον κιλό

ΠΡΟΣΟΧΗ
Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με ACS courier ή Γενική Ταχυδρομική μπορεί να είναι αδύνατη ή να χαρακτηρίζεται ώς απομακρυσμένη / δυσπρόσιτη περιοχή με αποτέλεσμα η παράδοση να χρειαστεί πάνω απο τρείς εγάσιμες μέρες. Σε τέτοιες περιπτώσεις η παραλαβή μπορεί να γίνει και από το υποκατάστημα εταιρείας Courier χωρίς επιπλέον χρέωση.

Σε περίπτωση αποστολής της παραγγελία σας με εταιρία ταχυμεταφοράς (ΕΛΤΑ Πόρτα - Πόρτα), όταν δεν υπάρχει σταθμός ταχυμεταφοράς στην περιοχή που βρίσκεστε, τότε η αποστολή γίνεται με το συμβατικό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ
 
Σε περίπτωση παραγγελίας με κάρτα ή paypal και λάθος δήλωσης ή ελλιπών στοιχείων από τον πελάτη, με αποτέλεσμα την επιστροφή του δέματος, η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη. Όλες οι παραγγελίες με αντικαταβολή ελέγχονται-επιβεβαιώνονται τηλεφωνικά.
Επιστροφή
Designed & Hosted by Dynamic Promotion - www.4website.gr
E-Shop for RC Models